keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Meowember ja Viiksikisa!

Kissan viikset ja kollin kulkuset: MEOWEMBER on täällä ja Kisu julistaa kaikille kolleille avoimen Viiksikisan!
Kuvaa kollisi kuonokarvat ja lataa kuva Facebook-sivuillemme tai lähetä osoitteeseen posti [a] kissojensuojelu.fi 25.11. mennessä.

Kisassa on kolme sarjaa:
- Kylän komeimmat
- Nakkiakin naurattais
- Junnukollien oma sarja – Kyllä ne vielä kasvaa.
Kunnianarvoisa raatimme pidättää itsellään oikeuden päättää, mihin sarjaan mikin kuva kuuluu. (Ja Minnin kuvillahan ei siis ole kisaan mitään asiaa.) Lähettämisajan jälkeen kokoamme kuvat yhteen kansioon Facebook-sivuillemme, joista äänestetään tykkäämällä voittajat 30.11. mennessä. Jokaisen sarjan voittaja saa vuoden 2014 Kollikalenterin ja tietysti komean kunniakirjan!
Ihmisten Movemberin tapaan kollien kisallakin on hyvä taka-ajatus: Haluamme muistuttaa kulkustenpoiston tärkeydestä. Kastraatio suojaa kollia vakavilta sairauksilta (Lue lisää täältä) ja parantaa kollin ja hänen ihmistensä yhteiselämän laatua. Kisussa kaikki viiksekkäät leikkautetaan, ja Meowember-kisan yhteydessä voit kartuttaa kulkustenpoistorahastoa haluamallasi rahasummalla. (Kissojen suojelu – Kisu ry,
FI40 1146 3001 1286 66, VIITE 10171.)
Seuraamme keräyksen kulkua säännöllisesti. Tule sinäkin mukaan vähentämään turhaa kulkusten kilinää!

2 kommenttia:

  1. Paljonko yksi kulkustenpoisto-operaatio maksaa? :)

    VastaaPoista
  2. Hinnat vaihtelevat hieman lääkäristä ja paikkakunnasta riippuen, mutta 89€ taisi ko. operaatio maksaa viimeksi yhden kollin kohdalla (en muista tuliko siihen vielä toimisto tms. maksut päälle). Turhan halpaa lystiä tuo ei ole.

    VastaaPoista