Mistä on kyse? / About

Tervetuloa Kissojen suojelu Kisu ry:n blogiin, jossa kirjoitellaan ensikodeissa asustavien ja yhdistyksen kautta loppuelämän kotinsa löytäneiden Kisukisujen kuulumisista. 


Mikä on ensikoti?
Ensikodit ovat vapaaehtoisten tavallisia, eläinystävällisiä koteja. Ensikodeissa pidetään huolta kodittomista kissoista siihen asti, kunnes niille löydetään omat pysyvät kodit. Ensikodit ovat Kisun koko toiminnan kannalta tärkeimmässä roolissa.
Ensikodin pitäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa, kenellä on kiinnostusta auttaa kissoja ja turvallinen asunto, jossa kissoja voi hoitaa niin, ettei niille aiheudu vaaraa tai etteivät ne karkaa. Kukin ensikoti ottaa hoitoon kerrallaan vain sen verran kissoja, kuin ensikodille itselleen sopii.
Mikä Kisu?
Kissojen suojelu – Kisu ry on hädänalaisten kissojen oma yhdistys, joka toimii Pirkanmaan alueella vapaaehtoisvoimin kissojen tarpeen mukaan. Kisun tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja, etsiä kodittomille kissoille uusi koti, edistää eläinsuojelutyötä ja vastustaa kaikenlaista eläinten väärinkäyttöä ja rääkkäystä.
Kisuun ovat kaikki tervetulleita! Auttaa voi monella tavalla, ja otamme kaiken avun ilolla vastaan.


***

3 kommenttia:

 1. En saa sähköpostiin vuoksi kaijulinkautta kyse pikkuara Puh 0465244440meillä isoara Pelle olisi hyvä osaava koti tarjota ja olemme hyvin paljon kotona vaikka joiden nyt kirjoittamaan tämän kautta ottakaa yhteyttä❤

  VastaaPoista
 2. Moikka. Kisu Ryn sivuilla annettu sähköpostiosoite ei toimi, enkä ole saanut yhteydenottoa täytettyäni lomakkeen sivuillanne, jossa kyseltiin miten eri tavoin voisin kisuja auttaa. Mistähän on kyse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Asta,
   Mihin osoitteeseen koitit laittaa postia? kissat ät kissojensuojelu.fi -osoitteen pitäisi ainakin toimia.
   Laitoin viestin eteenpäin myös lomakkeesta. :)

   Poista